Laddar Evenemang

« All Evenemang

SWE3 bjuder in till Föreningsforum

24 augusti 20:00 22:00

Äntligen är det dags för ett nytt Föreningsforum! Nästa Föreningsforum, som finns till för att möjliggöra diskussion mellan förbundets olika nivåer och medlemmar, hålls den 24 augusti kl. 20-22.

Anmälan sker via denna länk: https://swe3.se/storymotor. Skriv Föreningsforum i ämnesraden och ange ett eller flera diskussionsämne(n) ni vill att forumet ska behandla. 

Deadline för anmälan är 22 augusti 2022. Vi kommer därefter att skicka en Teams-länk till alla som har anmält sig på deras anmälda mejladress. Vi kommer att även att publicera agendan på denna sidan.

Viktigt att påpeka är att ingen ny information kommer att presenteras under forumet. Forumet är till för diskussion samt att utbyta idéer och perspektiv. Alla medlemmar inom SWE3:s medlemsföreningar är välkomna att delta. Vid frågor eller funderingar får ni gärna kontakta Celine Helgesson Hallström.

Träffarna genomförs digitalt och följer en förutbestämd agenda. Det kan t.ex. vara temaforum där en av de gemensamma kommittéerna styr agendan, önskeforum från medlemmar eller andra varianter.  Önskade ämnen anges i samband med anmälan till forumet. Några exempel på tidigare ämnen:

  • Kommunikation: Hur kan vi jobba tillsammans för att sprida kunskap och erfarenheter inom förbundet?
  • Föreningsutveckling: Hur behåller vi föreningsengagemang över tid? 
  • Växa och behålla: Vilka åldrar är svårast att rekrytera och vilka är svårast att behålla?
  • Distrikt: Vilka förutsättningar behövs för att skapa den distriktsverksamhet vi vill ha?