Partille, Roslagen och Mesaicos blev finalklara

Två av tre semifinaler blev dramatiska när semifinalerna i indoor hockey spelades lördagen den 12 mars i Rydsbergshallen i Lerum. I den tredje vann favorittippade Partille klart.

Först ut var semifinalerna på herrsidan, och först ut av de två semifinalen var Partille SC mot SLF Mesaicos. Inledningsvis var matchen jämnare än vad som förväntades, men ju längre matchen led kunde favorittippade Partille dra iväg och vinna med 8–0 och bli finalklara. Bästa målskytt i Partille blev Johan Issazadhe med sina två mål, övriga sex fördelades ut på sex olika målskyttar.

Den andra semifinalen mellan Roslagens IF och Lerum LK blev desto jämnare. Hemmalaget Lerum hade publiken med sig och höll på att komma ikapp i slutet men Roslagen höll undan och tog sig final med en 4–3-seger. Stor segerorganisatör i Roslagen blev André Amilon som stod för samtliga lagets fyra mål.

Därmed möter SLF Mesaicos Lerum LK i söndagens bronsmatch medan Partille SC tar sig an Roslagens IF i finalen för herrar

I lördagens enda semifinal på damsidan blev det jämnt och spännande när SLF Mesaicos tog sig an Valhalla LHC. Valhalla tog ledningen med Mesaicos drog det längsta stråt och kunde vinna med 3–2 – vilket innebär att det är Mesaicos från Solna som får ta sig an Partille i söndagens SM-final. Lena Jacobi-Shakrah gjorde det avgörande 3-2-målet för sitt Mesaicos.

Söndag 13 mars

kl. 11.00 Herr Bronsmatch: SLF Mesaicos – Lerum LK
kl. 12.15 Herr Final: Partille SC – Roslagens IF
kl. 13.30 Dam Final: Partille SC – SLF Mesaicos
kl. 14.30 Prisutdelning

Skicka in din berättelse!

Skicka in en matchrapport eller berätta om en eldsjäl i din förening. Ditt bidrag publiceras här på swe3.se.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Håll dig uppdaterad om allt det senaste inom amerikansk fotboll, flaggfotboll och landhockey i Sverige.